Stamtavle ~ Utstilling ~ Lydighet ~ Agility

Navn: Jasam's Power of the World
Til daglig kalt: Q-tee
Kjønn: Tispe
Rase: Japansk Spisshund
Født: 27.09.2010
Reg nr: NO56764/10
Oppdretter: Hanne N. Ånensen
Forvert for: Monica Skauby, Donåsen kennel
Vekt: 8,5 kg
Høyde: 33 cm
Patella: UA


Meritter:


Utstilling: 2*CERT, 1*BIM, 1*BIR
Hopp: 1 napp
Lydighet: 3.premie klasse 1
Q-tee kom til oss Høsten 2011, har henne på fôr for Monica på Donåsen kennel. Hun er utrolig energisk, elsker å trene, elsker å bevege seg og lever virket opp til navnet sitt, hun er søt som bare det. Hun slapper veldig godt av, men er like enkelt klar for action. Planen var å kun trene agility med henne, men når hun tilbyr en nydelig fri ved fot uten trening, klaskedekk++ klarte jeg ikke dy meg. Håper å nå langt med henne i både lydighet og agility. I 2012 startet vi bra opp med agilitytreningen, hun har en super fart og lekelysten kommer seg, men pga en strekk i ryggen ble det meste av 2012 et rolig år for oss

Mars 2013 gikk vi vår første lydighetskonkurranse, Q-tee syns fellesdekk er litt skummelt og en urolig hund som krøp frem og tilbake gjorde det ikke lettere. Q-tee reiste seg og kom til meg etter 1,5 min. Ingen stor poengsum denne dagen da hun fikk diare rett før konkurransen og virket sliten. Vi har tatt en pause og blir å prøve på nytt igjen senere :)
1 Mai gikk hun sin første hoppkonkurranse, noen småfeil men veldig fornøyd med starten. 1 uke senere tok hun sitt første napp i hopp, vi gleder oss til fortsettelsen!!

Den lille frøkna er det herligste jeg vet på alle måter og har krøpet dypt inn i hjertet mitt <3