Hundebøker ~ Kurs ~ EFIT

Me, myself and I

Jeg er ei jente på 23, for tiden bosatt i Oslo og har en stor lidenskap for trening og aktivitet. I min iver har jeg klart å pådra meg ME så for tiden klarer jeg hverken skole eller jobb og overskuddsenergien min blir utelukkende brukt til å trene hundene. =) Det er mye jeg har lyst å gjøre, gleder meg til jeg får muligheten ;)

Da jeg var 15 fikk jeg min aller første hund. En japansk spisshund som het Deco. Han var den som sendte meg hodestups rett inn i hundeverden. Utstilling og agility var vår greie, vi hadde våre utfordringer og klarte å krysse en del vanskelig stier. Desverre var Deco plaget med helsa og før han fylte 3 måtte vi gi slipp. :( En utrolig tung periode, kommer aldri til å glemme deg lille venn, en bedre kompis og læremester fins ikke <3

Siden Deco ikke hadde helse til å være så aktiv som jeg ville, kom det en ny hund inn i flokken november 2006. Ei lita border collie frøken med navnet Rajah. Sammen satset vi på agilityen men kom aldri noe særlig lengre enn treningen. Høsten 2010 flyttet jeg til Oslo, Rajah taklet ikke miljøskiftet særlig bra og bleomplassert til en bedre tilværelse utfor byen. Såvidt jeg har sett og hørt stortrives hun der. Men et STORT savn i hverdagen.

Februar 2008 kom Fievel i hus. Han har blitt stilt en del men treningsmessig hvert i skyggen av Rajah frem til hun ble omplassert. Etter han kom til Oslo har det bltit mye sosialisering og å slappe av i nye miljøer. Når stresset gikk ned kom trenings iveren hans mer og mer frem. Han har ikke helt den store farten i agility, men elsker lydighet. Vi har trent gjevnt de siste årene og høsten 2012 gkik vi begge vår første konkurranse, noe som ga mersmak.

Savnet etter å ha 2 hunder har vært stort, jeg stortrives med border collier og ønsler mer enn gjerne å eie og trene en, men når helsa er som den er ble det en til japaner i stedet.Q-tee har jeg på for for Donåsen, ei livlig lita frøken som vil være med på det meste. Gleder meg enormt til å trene og konkurrere med henne fremover. Både lydighet og agility.