Deco

05.04.2004 - 22.03.2007

Deco var min aller første hund, et resultat av flere års masing og som ga meg min nåværende livsstil.
Bare 4,5 mnd gammel tok jeg han med på hans første valpeshow, vi deltok på valpekurs, agilitykurs, sporkurs, agilitykonkurranser, utstillinger.. Ja, vel og merke heiv vi oss med på alt vi kom over. Deco var derimot en veldig vanskelig hund, han var vanskelig å belønne, ikke glad i andre hunder og veldig lett miljøpåvirket.
Vi deltok på mange utstillinger, noe som resulterte i noen BIR, CERT, norsk utstillingschampionat, et reserve cacib og en tredjeplass i gruppa.
Innen agility satset vi alt vi kunne. Rajah er nok den som har gitt meg mest erfaring i forhold til agility, men Deco var ikke langt unna. Jeg leste mye på nettet, sett på baner, sett filmer, gått kurs og sugd til meg det jeg kunne finne av informasjon. Deco kunne gå veldig bra på trening, men ble satt veldig ut når det kom nye hunder på trening og dempet situasjonen på konkurranse. NKK Bjerke var vel og merke hans beste konkurranse, mest sannsynlig så mye rundt ringen at han ikke klarte følge med.
Skal ikke helt fraskrive han prestasjoner derimot, i løpet av 8 dager hadde han 3 napp og opprykk til klasse 2 i agility. Flinkeste gutten <3
Vi storkoste oss med både agility, lydighet og trikstrening
Desverre hadde han veldig mange besøk hos veterinæren og det virket som han mistrivdes mer og mer i hverdagen. Han fikk påvist den ene etter den andre sykdommen og slet med alle omgivelsene. Våren 2007 lot vi han slippe

Hvil i fred polvotten min <3 Du vil aldri bli glemt